Ik ben Karen van der Korf

Jarenlang heb ik mezelf verkeerd gemaakt en daardoor aangepast aan de omgeving. In de hoop dat de ander mij dan waardeerde en aardig zou vinden. Mijn zelfvertrouwen en zelfliefde waren ver te zoeken.

Ik maakte de ander belangrijker dan mezelf. Continu kijken wat heeft de ander nodig, en dit kostte  mij bakken met energie. Sliep slecht omdat ik in de nacht nog de hele dag aan het doornemen was. Had ik het wel goed gedaan, heb ik het juiste gezegd. Wat zou de ander van mij vinden. Was ik lief genoeg? Aardig genoeg geweest. Je snapt het al, doodvermoeiend. Achteraf weet ik dat dit mijn innerlijke delen waren die goed voor mij probeerde te zorgen.

Ik ging duidelijk over mijn grenzen heen, ik voelde me machteloos, wist niet hoe ik dit anders kon doen. Ik mistte de handvatten en de zelfkennis om het anders te doen.

Mijn lichaam gaf me feilloos aan dat wat ik deed niet goed was, ik kreeg fibromyalgie, 13 jaar lang heb ik heftige klachten gehad. Ik heb aardig wat specialisten en therapeuten gezien om van mijn klachten af te komen. Niets hielp, ik bleef wel de overtuiging houden dat ik ooit van mijn fibromyalgie af zou komen. Dat is gelukkig gelukt. Als ik nu niet goed voor mezelf zorg komen de klachten weer terug, gelukkig niet zo heftig omdat ik weet dat ik dan goed moet kijken wat er niet lekker loopt in mijn leven. Waar ik nog aan mag werken. Het is een kompas geworden voor goede zelfzorg.

The Freedom To Fly is hier een groot onderdeel van geweest. Heeft ervoor gezorgd dat ik weet wat mijn innerlijke delen nodig hebben. Hoe ik mijn eigen shit op kan ruimen. Hoe ik omga met de de schuld, schaamte en oordeel. Heb ik mezelf en de ander leren vergeven. Kan ik mijn eigen ruimte innemen. Als hoog gevoelig persoon neem ik snel de emoties over van een ander. Ik heb geleerd om onderscheid te maken tussen mijn energie en die van de ander.

Ik heb de energie in mijn handen ontdekt en vandaar uit heb ik mij the language of light weer herinnert.

Ik heb ontdek wat mijn energetisch blauwdruk is, waardoor ik weet wat wel en wat niet bij mij past. Waar mijn kwaliteiten liggen en mijn valkuilen. Waar ik makkelijk geconditioneerd word.

Ik wil graag andere mensen ook helpen om weer te ontdekken wie ze werkelijk zijn. Daarom heb ik de opleiding tot The Freedom To Fly Coach gedaan, deze 2 jarige opleiding heb ik in juli 2021 afgerond. Dit is een mooie aanvulling op alle andere tools die ik in de loop van de jaren heb geleerd.

Dit doe ik tijdens een coaching traject met mijn nuchtere blik, fijngevoeligheid en mijn humor.

Mijn Language of Light zet ik in tijdens een coaching traject, zodat je makkelijker door het proces heen komt van loslaten.

Reacties van mensen die ik heb mogen helpen;

  • Ik voel me gedragen in een zachte energie.
  • Het was een soort zetje in de rug om weer vervolg stappen te zetten.
  • Mijn fysieke klachten zijn minder.
  • Ervaar meer rust in mijn emoties.
  • Super dankbaar dat jij mijn coach bent
  • Jij voelt feilloos aan waar het probleem zit
  • Jouw enthousiasme is een super kracht van jou